Οι ημέρες κυλούν και είμαστε εδώ με τις επαγγελματικές και ερωτικές προβλέψεις Ταρώ να έχουν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο για όλα τα ζώδια.

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να αφήσετε προκαταλήψεις και οικονομικές ανασφάλειες στην άκρη και να πάρετε εκείνες τις σημαντικές αποφάσεις για να προχωρήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Κτητικότητα και ζηλοτυπίες θα εκδηλωθούν εντός του κοινωνικού σας κύκλου, προβληματίζοντας σας για το πως να κινηθείτε.

Ερωτικά: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να θολώσουν την κρίση σας και δουλέψτε για να τις ξεπεράσετε.

Ταύρος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Η έλλειψη κίνησης θα σας ρίξει τη διάθεση, προκαλώντας σας εκνευρισμό και τσακωμούς με τα άτομα γύρω σας.

Κοινωνική Ζωή: Αυτές οι μέρες δε θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες για τις σχέσεις σας με τους άλλους με αυτές να είναι κάπως τεταμένες.

Ερωτικά: Προσέξτε καθώς θα είναι εύκολο να εκδηλωθούν καβγάδες πάνω στο θέμα του μέλλοντος της σχέσης.

Δίδυμοι – Οκτώ των Ξιφών

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σας, καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν εμπόδια.

Κοινωνική Ζωή: Το κουτσομπολιό και η κακεντρέχεια θα κυριαρχήσουν στον κύκλο σας, με σκοπό το να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ερωτικά: Παρελθούσες καταστάσεις δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να σας δημιουργούν προβλήματα στο παρόν.

Καρκίνος – Η Αναγέννηση

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω ότι έχει σταματήσει να σας προσφέρει αποτελέσματα και να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που σας κρατούν κάτω.

Κοινωνική Ζωή: Ριζικές αλλαγές θα πρέπει να συμβούν εντός του κύκλου σας καθώς η τωρινή του μορφή είναι επιζήμια για εσάς.

Ερωτικά: Θα κληθείτε να δώσετε μια νέα τροχιά στη σχέση σας με σκοπό την αναγέννησή της από όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Λέων – Δύο των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Εξετάστε προσεκτικά τη συμπεριφορά των ατόμων γύρω σας καθώς αυτά που σας υπόσχονται ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στη πραγματικότητα.

Κοινωνική Ζωή: Υπάρχουν κάποιοι στον κύκλο σας που… παίζουν με εσάς και τους οικείους σας με κακές προθέσεις.

Ερωτικά: Υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα ανάμεσα σας και πρέπει να λυθούν για να προχωρήσει η σχέση σας.

Παρθένος – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η κατάσταση θα πάρει μια θετική τροπή καθώς η συνεργασία με τα άτομα γύρω σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν κοντά με άτομα οικεία και αγαπημένα, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα σημειώσει άνοδο αυτές τις μέρες καθώς θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Ζυγός – Πέντε των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειές σας θα δείχνουν να μην αποδίδουν. Προσέξτε τις υπερβολές στα άκρα της υπερ-εργασίας και της παντελούς εγκατάλειψης.

Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα του κύκλου σας δε θα δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να περάσουν χρόνο μαζί σας αυτές τις μέρες.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα δείξει πως χρειάζεται δουλειά ακόμα, μιας και δεν θα σας φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σκορπιός – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Εξετάστε προσεκτικά τα σχέδια που σας προτείνουν μιας και τα φτηνά λόγια θα είναι εύκολα αυτές τις μέρες.

Κοινωνική Ζωή: Κάποιοι εντός του κύκλου σας προσπαθούν να παίξουν με τα συναισθήματα των ατόμων γύρω τους με σκοπό τη διασκέδαση τους.

Ερωτικά: Αφήστε τα λόγια και περάστε στη δράση μιας και μόνο έτσι θα δυναμώσουν τα συναισθήματα μεταξύ υμών και της σχέσης σας.

Τοξότης – Άσσος των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Πολύ δυνατές ευκαιρίες για κέρδος θα εμφανιστούν στο τραπέζι αυτές τις μέρες για να σας βοηθήσουν.

Κοινωνική Ζωή: Η σχέση σας με τα άτομα του κύκλου σας θα είναι πολύ δυνατή αυτές τις μέρες, φέρνοντάς ευχάριστες στιγμές.

Ερωτικά: Οι μέρες αυτές θα δείξουν πως η σχέση σας βασίζεται σε γερά θεμέλια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα επεκτείνετε.

Αιγόκερως – Ο Βασιλεύς των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις των ατόμων γύρω σας μιας και κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας στήσουν… παγίδες.

Κοινωνική Ζωή: Προσέξτε τι λέτε και σε ποιους καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αποκόψουν από τα άτομα γύρω σας.

Ερωτικά: Μη προβείτε σε εντάσεις και κινηθείτε διπλωματικά και με κατανόηση απέναντι στο ταίρι σας και σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Επαγγελματικά: Αρνητικές εξελίξεις θα φέρουν ταραχές στην επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, για να περιορίσετε τις συνέπειές τους.

Κοινωνική Ζωή: Έκρυθμο θα είναι το κλίμα στον κοινωνικό σας κύκλο καθώς ταραχές και καβγάδες θα αποτελέσουν κοινό τόπο.

Ερωτικά: Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς προσεγγίζετε τη σχέση σας καθώς τυχόν αυταρχικές συμπεριφορές θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο.

Ιχθύς – Εννέα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Νέες οικονομικές ευκαιρίες θα σας φέρουν σιγουριά και στήριξη.

Κοινωνική Ζωή: Η σχέση σας με τα άτομα του κύκλου σας θα δυναμώσει, καθώς αυτά θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσάς.

Ερωτικά: Όμορφες θα είναι αυτές οι μέρες για τη σχέση σας, προσφέροντας της ευχάριστες στιγμές και νέες δυνατότητες για το μέλλον.