Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, το Θα σε Κάνω Βασίλισσα, με την εικαστική επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, υποδέχεται δύο εξαιρετικές Ελληνίδες σχεδιάστριες με ιδιαίτερη αδυναμία στις…βασιλικές κορώνες!

KINGS QUEENS YEROULA Mosaic 2blue

Μαρία Γέρουλα

Η Μαρία Γέρουλα, σχεδιάστρια accessoires μόδας, παρουσιάζει τη χειροποίητη συλλογή της από εσάρπες, μαντήλια και τσάντες, διακοσμημένα με ευφάνταστα σχεδιασμένες επιφάνειες με επαναλαμβανόμενο στοιχείο αναφοράς τις κορώνες.

Η Ελένη Δασκαλάκη, σχεδιάστρια κοσμήματος, παρουσιάζει το πολύ δημοφιλές γούρι της του 2020: ασημένιοι και επίχρυσοι βασιλιάδες και βασίλισσες, διαγωνίζονται επάξια για μια θέση στη σκακιέρα!

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι δύο σχεδιάστριες θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, ξεναγώντας στις συλλογές τους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας του χώρου.

KINGS QUEENS YEROULA COLOUR CROWN DOGS

Μαρία Γέρουλα

Λίγα λόγια για τις σχεδιάστριες:

KINGS QUEENS YEROULA MY CROWN MODEL

Μαρία Γέρουλα

MY by Maria Yeroula

Η Μαρία Γέρουλα έχει δηιουργήσει το ΜΥ ως ένα brand απόλυτα Ελληνικό και σύγχρονο, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ από το 2011. Οι δημιουργίες ΜΥ της Μαρίας Γέρουλα, αφηγούνται μικρές ιστορίες με λιτό, κομψό και ποιοτικό ύφος και με διάθεση εικαστική.

Από την αρχή της δημιουργικής δραστηριότητάς του, το ΜΥ συνεργάζεται με επιλεγμένα concept stores και χώρους τέχνης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

www.m-y.gr | facebook Mymyscarf | instagram my_by_maria_yeroula

KINGS QUEENS DASKALAKI CHESS II

Ελένη Δασκαλάκη

Ελένη Δασκαλάκη

Η ζωή είναι σαν μια  παρτίδα σκάκι, για την Ελένη Δασκαλάκη: «Μπαίνεις στο άγνωστο, προβλέπεις ασαφείς δυνατότητες συναντάς συνθέσεις γνωστές και απροσδόκητες. Με υπομονή, τακτική, στρατηγική και ευελιξία, ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες, μπορείς να επιλέξεις μια βελτιωμένη κίνηση και να αποφύγεις παγίδες. Κερδισμένος είναι αυτός που μαθαίνει μέσα από κάθε πρόκληση και κάνει καλύτερες επιλογές στο μέλλον».

KINGS QUEENS DASKALAKI MIRROR

Ελένη Δασκαλάκη

Η Ελένη Δασκαλάκη ζει και εργάζεται στην Αθήνα, με εξειδίκευση στο εικαστικό κόσμημα. Η έμπνευσή  της απορρέει από την ανάγκη δημιουργίας έργων από στοιχεία με αντοχή στον χρόνο. Πειραματίζεται με υλικά και φόρμες με αυθεντικότητα και διαχρονική γοητεία.

KINGS QUEENS DASKALAKI SWINGING

Ελένη Δασκαλάκη

 

KINGS & QUEENS

Μαρία Γέρουλα – Ελένη Δασκαλάκη

Powered by:Ίρις Κρητικού

Crowns & wine: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 18.00-22.00

Διάρκεια έκθεσης έως και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Βεροίας 13 και Ιερά Οδός 64, Βοτανικός · 10447 Αθήνα

Τηλ.: 2103459299 – 6980486175