Την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται ενώπιον του ανακριτού τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούστου, πρωταγωνιστές του μεγάλου σκανδάλου της Folli Follie.  Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης θα εμφανιστούν πρώτοι.  Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί ο Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Κλήσεις για απολογία έχουν λάβει ακόμα 27 κατηγορούμενοι στην υπόθεση.Κατηγορούμενοι είναι επίσης πρώην μέλη του ΔΣ και στελέχη της εταιρείας και θυγατρικών της σε Ελλάδα και Ασία. Αμέσως μετά τις απολογίες του καθενός εκ των κατηγορουμένων, η ανακρίτρια από κοινού με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφαίνονται για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Οκύκλος των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση διευρύνθηκε, καθώς στο πλαίσιο της ανάκρισης απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος κι άλλων  προσώπων εκτός εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.