Δεν θα προχωρήσει τελικά η συμφωνία της ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη για το «Βινύλιο». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», η Κρατική Τηλεόραση, φέτος, έχει κάνει μία μεγάλη επένδυση στο κομμάτι της μυθοπλασίας με αποτέλεσμα το μπάτζετ πλέον να είναι κάπως περιορισμένο.

«Το θέμα το οικονομικό είναι πολύ βασικό στην ΕΡΤ. Κάνει μία στρατηγική στροφή στη μυθοπλασία, η οποία κοστίζει πολύ ακριβά. Οι τρεις σειρές που έχει ήδη εγκρίνει είναι επιπέδου οκτώ εκατομμυρίων ευρώ όλες μαζί. Επίσης, έχει και πολλές άλλες αθλητικές υποχρεώσεις, συνεπώς δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με ένα τέτοιο μεγάλο όνομα, αν δεν έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις αυτά που λογικά θα ζητήσει» αποκάλυψε αρχικά η δημοσιογράφος του OPEN.

«Έγιναν κάποιες επαφές, καθώς ο Αντώνης Κανάκης έχει αρκετά καλές σχέσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΤ, που προϋπήρχαν από πριν και θα μπορούσε όλο αυτό να πάρει και επαγγελματικές διαστάσεις. Ωστόσο, ποτέ δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για συμβόλαιο, ποσά ή για ποια συγκεκριμένη εκπομπή. Αυτή την ώρα, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει» πρόσθεσε.