Μετά από 11 χρόνια απουσίας η Σοφία Λώρεν, 86 ετών σήμερα θα συμμετάσχει σε δραματική ταινία του Netflix “The Life Ahead” την οποία σκηνοθετεί ο γιος της, Εντοάρντο Πόντι.

Στην ταινία η Σοφία Λώρεν είναι η μαντάμ Ρόζα, μια γυναίκα που επέζησε του Ολοκαυτώματος και βοήθησε στο να μεγαλώσουν παιδιά ιερόδουλων που πέθαναν στη διαδρομή. Με αυτές είχαν κάποτε περπατήσει στους ίδιους δρόμους.

NETFLIX SOPHIA 768x440 1

Το δυνατό σημείο της ταινίας είναι ο σύνδεσμος που δημιουργείται ανάμεσα μαντάμ Ρόζα κι ένα 12χρονο ορφανό από τη Σενεγάλη, το οποίο προσπαθεί να κλέψει τα κηροπήγιά της.

Η ταινία αποτελεί προσαρμογή του μυθιστορήματος του Romain Gary “La vie devant soi”, το οποίο προηγουμένως είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Moshé Mizrahi με την ταινία “Madame Rosa” και πρωταγωνίστρια τη Σιμόν Σινιορέ. Η ταινία είχε κερδίσει το 1978 το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Ο Eντοάρντο Πόντι  σήμερα 46 ετών, είναι το δεύτερο παιδί της Λώρεν με τον σκηνοθέτη Κάρλο Πόντι, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1966 κι έμεινε μαζί του ως το θάνατό του, το 2007