Ο Σον Πεν καταγγέλλει τον Ερντογάν για τον σφαγιασμό των Αρμενίων με αμερικανικά όπλα και στηρίζει Μπάιντεν. Συμφωνεί με τον τρόπο που ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν υποψήφιος των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την πανδημία και να προχωρήσει στην ανάπτυξη. 

Σε ανάρτησή του στο Τwitter ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός  και σκηνοθέτης Σον Πεν κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι μακελεύει τους Αρμενίους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ με αμερικανικά όπλα: «Όσο εμείς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφαγιάζονται από το φίλο του Τραμπ, τον Ερντογάν, με όπλα που εμείς του έχουμε δώσει. ΔΕΝ είναι ΑΥΤΗ η Αμερική! Μπάιντεν για την αναγέννηση της Αμερικής!» έγραψε.

Ο Σον Πεν εξέφρασε παράλληλα την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι μέχρι αυτή την εβδομάδα ήταν διστακτικός έναντι του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου, μέχρι που τον άκουσε να μιλά λεπτομερώς για το πώς θα χειριστεί την πανδημία του κορωνοϊού, στη μάχη κατά της οποίας έχει στρατευτεί εκτός από τον ίδιο τον Πεν και ο γιος του ηθοποιού:

«Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν έναντι της Covid-19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Aπό την πρώτη μέρα παρακολουθώ τα σημεία όπου γίνονται τεστ. Μιλώ με τον Φάουτσι [επιδημιολόγο της κυβέρνησης Τραμπ] και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Aυτό πέρασε. Μπάιντεν για την Αμερική», ανέφερε ο Σον Πεν σε ανάρτησή του στο Twitter.