Ιουστίνη Φραγκούλη – Αργύρη/Έλληνες Ομογενείς καταδικάζουν τον Αντισημιτισμό Ελληνικής Εφημερίδας   

Την έντονη αγανάκτησή τους για το αντισημιτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό εκφράζουν παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας της Αμερικής, καθώς η γνωστή σκανδαλοθηρική εφημερίδα δημοσίευσε την περασμένη Τρίτη πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία του Ελληνοεβραίου διοικητή της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer δρος Αλβέρτου Μπουρλά , ενώ ακριβώς δίπλα του φιγουράριζε η φωτογραφία του Ναζί δολοφόνου Dr. Josef Mengele.125318935 717097695831326 4710669581944969081 n

Τίτλος «Αντίστροφη Μέτρηση Τρόμου για το Υποχρεωτικό Εμβόλιο» και υπότιτλος «Στην Ελλάδα το δηλητήριο της αμαρτωλής Pfizer από τους σύγχρονους Μενγκέλε».

Στη μέση του πρωτοσέλιδου έγραφε: «Εβραίος Κτηνίατρος/ Πρώτοι «μελλοθάνατοι» ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες». Η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την εβραϊκή παροικία της Νέας Υόρκης ήταν άμεση. Με αφορμή το αντισημιτικό δημοσίευμα έγραψε στο τουίτερ: «Πρέπει να σταθούμε ενωμένοι στo δικαίωμα ενάντια στον φρικτό αντισημιτισμό που σηκώνει το άσχημο κεφάλι του στον κόσμο. Είτε μια κραυγή ή ένα φύσημα, ο αντισημιτισμός δεν πρέπει να γίνει ανεκτός ποτέ πάλι!».

Ο αντιπρόεδρος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, ο γνωστός Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης, αναφερόμενος στο εν λόγω πρωτοσέλιδο δήλωσε: « Είμαι αηδιασμένος με τις πρόσφατες συμπεριφορές των αντί-θρησκών και των αντί-θεων… Αλλά αυτά τα ίδια άτομα και οι ομάδες τους να σταματήσουν να επιτίθενται σε άλλες θρησκείες. Γιατί συνεχώς επιτίθενται σε Χριστιανούς και Εβραίους;» Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τηλεγράφημα του Εβραϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό κυκλοφόρησε στα μέιλς πολλών επιφανών Ελλήνων ομογενών, προκαλώντας την αγανάκτησή τους, καθώς η Ελληνοαμερικάνικη ομογένεια διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Εβραιαμερικάνικη Διασπορά των ΗΠΑ.

Ο δρ. Αλβέρτος Μπουρλάς είναι πολύ αγαπητός στην Ελληνική ομογένεια λόγω της αμιγούς ελληνικής του παρουσίας και προφοράς. Οι Ελληνες της Αμερικανικής Διασποράς είναι περήφανοι για την ανακάλυψη της εταιρείας Pfizer αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις του προέδρου Τράμπ να αποκαλύψει τα αποτελέσματα των ερευνών για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν απο την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.