Όσοι παρακολουθούν την δημοφιλή σειρά του Netflix “Bridgerton” κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για την απίστευτη χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, Simon Basset και Daphne Bridgerton, ή κατά κόσμο Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor. Λίγο μετά, μάλιστα, από την πρεμιέρα της σειράς ουκ ολίγοι δήλωναν απόλυτα σίγουροι πως οι δύο ηθοποιοί έχουν σχέση… και οι φήμες για το νέο hot ζευγάρι της showbiz έπαιρναν και έδιναν.

Screenshot 2021 01 15 at 11.18.22 AM

Παρατηρώντας την έκταση που πήραν οι φήμες, ο τηλεοπτικός δούκας του Hastings σε συνέντευξή τoυ στο Access αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας: “Νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι στην κάμερα. Γι ‘αυτό το παρουσιάσαμε τόσο όμορφα για εσάς… Όλες οι σπίθες ξεπήδησαν από τα όμορφα σενάρια που μας παραδόθηκαν, και έτσι νομίζω ότι το υλικό είναι περισσότερο από αρκετό”. Και κάπως έτσι, ο ηθοποιός διέψευσε με ωραίο τρόπο τα όσα ακούγονται για εκείνον και την συμπρωταγωνίστριά του.

Να θυμίσουμε πως η ”Bridgerton” είναι η πρώτη σειρά που φέρει την υπογραφή της Shonda Rhimes (”Grey’s Anatomy”, ”Scandal”, ”How To Get Away With Murder”) για το Netflix και έκανε πρεμιέρα με 8 επεισόδια στις 25 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Netflix, περίπου 63 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τη σειρά εποχής και σύμφωνα με το Variety, βρέθηκε στην 1η θέση του Top 10 σε 76 χώρες και έγινε το 5ο πιο δυνατό λανσάρισμα original παραγωγής του Netflix όλων των εποχών.

Πηγή: Must