Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ. 

Η ΕΕΑΨ (ελληνική εταιρεία αντλεριανής ψυχολογίας) προσκαλεί τους φίλους της, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να γνωριστούν με τον συγκεκριμένο τομέα της ψυχολογίας σε ομιλία με τίτλο:  Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΛΕΡΙΑΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΝΟÏΟ  ΕΠΟΧΗ

Η συνάντηση, με εισηγήτρια την ψυχολόγο Μαριέττα Πεπελάση, θα είναι διαδικτυακή και δωρεάν. Η διαδικασία σύνδεσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM

https://us02web.zoom.us/j/87560058093?pwd=UXVWajNlQ3E4V3Z3Y0NnY2k3V0FLQT09

Meeting ID: 875 6005 8093

Passcode: 2106458034

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΕΡΙΑΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 

Η Αντλεριανή Ψυχολογία είναι, στην πραγματικότητα, μία φιλοσοφία και ένας τρόπος ζωής.

Οι αντλεριανές αρχές, όπως το κοινωνικό ενδιαφέρον, η ισοτιμία, ο αμοιβαίος σεβασμός, η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ενθάρρυνση ενδυναμώνουν τον άνθρωπο στην εξέλιξή του και στον αγώνα του για ισορροπία και κοινωνικοποίηση.

Στην τηλεδιάλεξη αυτή θα δούμε πως μέσα απο τις αντλεριανές αρχές αντιμετωπίζουμε σήμερα, τις αλλαγές στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Μαριέττα Πεπελάση 1 scaledΗ εισηγήτρια Μαριέττα Πεπελάση είναι συμβουλευτική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Σ.Ε.Ψ. και της Ε.Ε.Α.Ψ.  Σπούδασε κοινωνιολογία και ψυχολογία και έχει ειδικευτεί στην Αντλεριανή φιλοσοφία, στην οικογενειακή θεραπεία, στο ψυχόδραμα και στην δραματοθεραπεία. Διδάσκει επικοινωνία και ανθρώπινες σχέσεις σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ασχολείται, επίσης, με την ζωγραφική και την συγγραφή βιβλίων.

Έργα της είναι : “Πλοηγός” (ποίηση), “Εξομολογήσεις προδομένων γυναικών” (πεζογραφία),

“Φωτεινή” (ψυχολογία) και πολλά άλλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει λήψη του Zoom στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας πριν από την έναρξη της συνέλευσης, ώστε να μην την χάσετε! Σας συνιστούμε επίσης, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την πλατφόρμα Zoom, να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν από την συνέλευση για να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητές της.

 

image003