Aek bc: Γκρεγκ Μπράουν: Νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ BC έως το Καλοκαίρι του 2027

aek bc — GR news

Ο Γκρεγκ Μπράουν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ BC, διασφαλίζοντας την παραμονή του στην ομάδα έως το Καλοκαίρι του 2027. Αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις προοπτικές της ΑΕΚ BC εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον 24χρονο αθλητή έγινε 47 ημέρες μετά το ντεμπούτο του στην ομάδα. Ο Μπράουν, ύψους 2μ06, έχει αποδείξει την αξία του με μέσους όρους 11.5 πόντων, 7.2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα στη Stoiximan GBL.

Στο Basketball Champions League (BCL), οι επιδόσεις του είναι επίσης εντυπωσιακές, με μέσους όρους 7.5 πόντων, 5.5 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 1.5 τάπα ανά αγώνα. Αυτά τα στατιστικά δείχνουν τη σημαντική συμβολή του στην ομάδα.

Ο Γκρεγκ Μπράουν δήλωσε: «Ήταν μία όμορφη εξέλιξη η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και το επιτελείο του, αλλά και τον Οργανισμό, που με θέλουν εδώ. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Χαίρομαι, που μένω στην ΑΕΚ, και ανυπομονώ για τη συνέχεια, αλλά και για τίτλους. Μόνο ΑΕΚ!»

Η ΑΕΚ BC με αυτή την κίνηση δείχνει τις προθέσεις της να διατηρήσει τους βασικούς της παίκτες και να χτίσει μια ισχυρή ομάδα για το μέλλον. Η παραμονή του Μπράουν αναμένεται να προσφέρει σταθερότητα και εμπειρία στην ομάδα.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για την ΑΕΚ BC, καθώς προετοιμάζεται για τις προκρίσεις και τους αγώνες της επόμενης χρονιάς. Η ομάδα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την εμπειρία του Μπράουν για να πετύχει τους στόχους της.

Λεπτομέρειες παραμένουν αβέβαιες σχετικά με τις στρατηγικές που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ BC για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά η παραμονή του Γκρεγκ Μπράουν είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *