Αλεξανδρου: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Νέα δεδομένα γύρω από τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου

αλεξανδρου — GR news

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου φαίνεται να διασκεδάζουν με τις συζητήσεις για τα προσωπικά τους, καθώς οι φήμες γύρω από τη σχέση τους συνεχίζουν να κυκλοφορούν. Ο Δημήτρης ανέβασε πρόσφατα βίντεο από τις διακοπές του στην Ταϊλάνδη, όπου φαίνεται να περνάει χρόνο με τη Ρία.

Ωστόσο, η Ρία Ελληνίδου δήλωσε ότι δεν ήταν αυτή στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης, προσθέτοντας ότι «Δε ξέρω… Δεν ήμουν εγώ». Παρά τις δηλώσεις αυτές, οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, γεγονός που ενισχύει τις φήμες και τις συζητήσεις γύρω από την προσωπική τους ζωή.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με γυναίκα που πιθανολογείται ότι είναι η Ρία Ελληνίδου. Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους. Η Ρία δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι καλά στα προσωπικά και στα επαγγελματικά», υποδηλώνοντας ότι η ζωή της είναι σε φάση αναπροσαρμογής.

Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα Τούνη, πρώην σύντροφος του Δημήτρη, δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για τον χωρισμό τους, προσθέτοντας ότι «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έβλεπε εμένα και τον Δημήτρη ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι». Η δήλωση αυτή προσθέτει μια ακόμα διάσταση στην ήδη περίπλοκη κατάσταση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε ότι βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής στη ζωή του, κάτι που μπορεί να σχετίζεται με τις πρόσφατες εξελίξεις. Οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media δείχνουν ότι οι δύο τους απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου, αν και οι λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση τους παραμένουν ασαφείς.

Details remain unconfirmed.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *