Ο Ρισόν Χολμς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Dubai BC, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου 2026 στις 20:30. Η απόφαση αυτή επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή Εργκίν Αταμάν.
Ο Χολμς έχει μετρήσει 7.9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά 18’44” συμμετοχής σε 19 παιχνίδια της EuroLeague. Η απουσία του από την ομάδα έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και η αναμέτρηση με την Dubai BC έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Σαράγεβο, όπου θα αντιμετωπίσει την Dubai BC, με στόχο να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία της EuroLeague. Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: “Ο Ρισόν Χολμς είναι εκτός ρόστερ, είναι μία απόφαση που έχει πάρει ο οργανισμός και θα τοποθετηθεί ο οργανισμός για το θέμα αυτό.”
Η απόφαση να αποκλειστεί ο Χολμς από την αποστολή έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς ο παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε: “Ο Ρισόν Χολμς δεν θα είναι στο ρόστερ. Είναι ένα ζήτημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή.”
Η κατάσταση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει ρυθμό και να εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στην EuroLeague. Η αναμέτρηση με την Dubai BC αναμένεται να είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.
Details remain unconfirmed.