«Πόλεμος» Παναθηναϊκού-EuroLeague: Κατέβηκε το λάβαρο του Μποντιρόγκα
«Αυτή είναι μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για τις άθλιες διαιτησίες που βρίσκει μπροστά του κάθε εβδομάδα ο Παναθηναϊκός», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας μετά την απόφαση να κατέβει το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το T-Center Athens.
Η απόφαση αυτή ελήφθη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 86-80. Η ήττα αυτή τον έφερε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 16-14, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους φιλάθλους.
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τον Παναθηναϊκό (1998-2002), είναι μια εμβληματική μορφή της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κατέκτησε δύο τίτλους Euroleague με τον Παναθηναϊκό το 2000 και το 2002, ενώ υπηρέτησε και ως πρόεδρος της Euroleague.
Η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού έρχεται σε μια περίοδο όπου η ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία σε αγώνες της Euroleague, γεγονός που έχει εντείνει τις αντιδράσεις από πλευράς φιλάθλων και διοίκησης.
Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και διαμαρτυρίας, με τους φιλάθλους να ζητούν καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός, με την κίνηση αυτή, θέλει να στείλει ένα μήνυμα για την ανάγκη δικαιοσύνης στους αγώνες.
Details remain unconfirmed.