Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νόβακ Τζόκοβιτς στις εξέδρες έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Μονακό. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Μονακό στο ΣΕΦ για το Game 2 των playoffs της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στη σειρά μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις εξέδρες. Ο Αντετοκούνμπο γνώρισε θερμή αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκρηκτική με χιλιάδες φιλάθλους.
Η παρουσία του Αντετοκούνμπο και του Τζόκοβιτς πρόσθεσε λάμψη στην αναμέτρηση. Οι φιλάθλοι ενθουσιάστηκαν από την ευκαιρία να δουν δύο κορυφαίους αθλητές σε έναν αγώνα μπάσκετ υψηλού επιπέδου.
Ο Αντετοκούνμπο έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους Μιλγουόκι Μπακς για τη φετινή σεζόν στο NBA. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στις επόμενες αναμετρήσεις της EuroLeague, όπου οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση.