Η αναζήτηση νέου προπονητή για τον Παναθηναϊκό εν μέσω απογοητευτικών αποτελεσμάτων προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο τρέχων προπονητής της ομάδας, αλλά η διοίκηση εξετάζει εναλλακτικές επιλογές.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναδειχθεί ως το φαβορί για την προπονητική θέση. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι η πιθανότητα πρόσληψής του είναι υψηλή, με απόδοση 2.65.
Ακολουθούν οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ρότζερ Σμιντ, με αποδόσεις 3.00 και 3.75 αντίστοιχα. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει κατρακυλήσει στις αποδόσεις, φτάνοντας στο 7.00.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή προπονητή. Η αποζημίωση για την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να φτάσει τα 4.000.000 ευρώ, συν επιπλέον 1.000.000 ευρώ για το +1 στην αρχική συμφωνία.
Οι φήμες γύρω από τους υποψήφιους προπονητές έχουν ενταθεί λόγω των πρόσφατων αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας. Οι φίλαθλοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.
Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι επίσης υποψήφιοι, αν και οι πιθανότητες τους είναι χαμηλότερες.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα κατεύθυνση για να ανακάμψει.
«Μάχη» Αλμέιδα – Λουτσέσκου! Αυτή η φράση κυριαρχεί στις συζητήσεις των φιλάθλων.
Η επιστροφή του κορυφαίου Ισπανού σταρ σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογό μας, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνης.
«Εμείς δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε ο ίδιος.