Σλουκασ: Κώστας Σλούκας: Σοβαρός τραυματισμός και κίνδυνος απουσίας από τα Play Offs

σλουκασ — GR news

Ο Κώστας Σλούκας κινδυνεύει να χάσει ολόκληρη τη σειρά των Play Offs με τη Βαλένθια λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ο Σλούκας υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Η ρήξη μηνίσκου είναι ένας από τους πιο συχνούς τραυματισμούς στο γόνατο, ειδικά σε αθλητές. Ο Σλούκας, 36 ετών, έχει μέσο όρο 9.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά αγώνα στη EuroLeague. Η αποκατάσταση μπορεί να διαρκέσει από 3-4 εβδομάδες αν γίνει μερική μηνισκεκτομή ή έως δύο μήνες αν γίνει συρραφή του μηνίσκου.

Η φυσικοθεραπεία επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση και την επαναφορά της κινητικότητας. Τα άσχημα νέα του Παναθηναϊκού με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα συγκλόνισαν τους φίλους του τριφυλλιού. Η απώλεια του αρχηγού σε μια σειρά που θα κριθεί εν πολλοίς από τον ρυθμό του αγώνα είναι καθοριστική.

Η αρθροσκόπηση είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, αλλά η αποκατάσταση ξεκινά άμεσα. Ο χρόνος αποκατάστασης εξαρτάται από το είδος της επέμβασης. Οι προπονητές και οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *