Η Ίπσουιτς εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Championship μετά από έναν χρόνο απουσίας. Η ομάδα συγκέντρωσε 84 βαθμούς, ενώ η Κόβεντρι κατέκτησε την πρώτη θέση με 95 βαθμούς.
Η Ίπσουιτς πέτυχε μια αποφασιστική νίκη 3-0 επί της ΚΠΡ στην τελευταία αγωνιστική. Αυτή η νίκη της έδωσε τη δυνατότητα να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο.
Αντίθετα, η Χαλ τερμάτισε στην έκτη θέση και προκρίθηκε στα playoffs. Η Ρέξαμ έμεινε εκτός playoffs μετά από ισοπαλία 2-2 με τη Μίντλεσμπρο, γεγονός που άλλαξε τις προσδοκίες των φιλάθλων της.
Τα ζευγάρια των playoffs:
Μίλγουολ – Χαλ και Σαουθάμπτον – Μίντλεσμπρο.
Ο τελικός των playoffs είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23/05. Οι ομάδες ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση για να διεκδικήσουν την άνοδο.
Η Ίπσουιτς επιστρέφει στην Premier League μετά από έναν χρόνο απουσίας. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο.